De laatste loodjes … Het is nu mei en het einde van het schooljaar nadert met rasse schreden. Wordt het erop of eronder? We hopen natuurlijk het eerste en om dat te bereiken willen we het er toch even over hebben: huiswerk. Het is niet altijd leuk (meestal niet zelfs), maar het hoort er nu eenmaal bij. En we weten dat het voor sommigen echt een hele klus is om aan het huiswerk te beginnen. Misschien omdat je thuis wel 101 afleiders hebt (je telefoon, je tablet of gewoon je vriendje of je moeder of je oma) Daarom bieden we iedereen die dat wil de mogelijkheid het huiswerk op school te maken. Op maandag t/m woensdag is er van 15.10 tot 16.45 uur de “KC-HUISKAMER”: een plek waar je onder het genot van een kopje thee en een kaakje je huiswerk kan maken. Er is ook een docent aanwezig in het lokaal, maar die is zelf ook aan het werk, dus daar heb je geen last van. En als het een beetje slimme docent is (en die hebben we ook), mag je hem of haar best eens een vraag stellen. Iets voor jou? Kom dan gerust langs en probeer het eens. Het is in het lokaal in de b-hal waar die lelijke schemerlamp brandt!