Concertbezoek met leerlingen klassen 3 en hoger

Op vrijdag 16 maart vindt het een na laatste concertbezoek van dit seizoen voor leerlingen van de 3e en hogere klassen plaatst. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest staat dit keer onder leiding van de Amerikaanse dirigent David Zinman. Op het programma staan o.m. de Enigma-variaties van de Britse componist Edward Elgar en het in Amerika geschreven celloconcert van de Tjech Antonín Dvořák. De solopartij in dit laatste stuk wordt gespeeld door de Noorse cellist Truls Mørk. Een mooi programma met zeer toegankelijke muziek!

Leerlingen kunnen zich opgeven tot maandag 12 maart (korte pauze) via het formulier in de agenda van de website. In het agenda-item staan ook links naar de toelichting op het programma en naar de websitepagina van het RPhO waarin luistervoorbeelden zijn opgenomen.

2018-03-06T14:52:00+00:00