Heb je altijd al eens voor de camera’s willen staan? Of op een filmset willen helpen? Dan heb je binnenkort de kans van je leven! Op initiatief van jongerentheater Quint wordt in Krimpen aan den IJssel een heuse speelfilm opgenomen, waarbij onze school één van de belangrijke opnamelocaties is.

Quint is op zoek naar leerlingen die aan deze film willen deelnemen, als speler of achter de schermen. De leerlingen zullen worden begeleid door een professioneel team bestaande uit een  productieleider, een filmmaker, een geluidstechnicus, een componist en een regisseur. Het team wordt ondersteund door een choreograaf en diverse vrijwilligers.

Voor de leerlingen die eerst eens het acteren willen proeven, biedt Quint op donderdagmiddag 17 januari om 15.15 uur een kennismakingsworkshop aan. Er wordt dan gewerkt aan een korte scène uit de film. Alle leerlingen van onze school kunnen hieraan deelnemen. Inschrijven kan via email.  Op een later moment vindt de officiële casting plaats en de filmopnames zijn in het weekend. Meer informatie hierover volgt.