Wellicht heeft u het in de media al vernomen: binnenkort wordt in Krimpen aan de IJssel een film gemaakt waarbij het jongerentheater Quint de initiatiefnemer is en de gemeente het project gedeeltelijk financiert. Belangrijk om te vermelden is dat onze school de komende maanden een belangrijke opnamelocatie voor de film is. De opnames vinden in het weekend plaats.
Quint is op zoek naar leerlingen die aan deze film willen deelnemen, als speler of achter de schermen. De leerlingen zullen worden begeleid door een professioneel team bestaande uit een  productieleider, een filmmaker, een geluidstechnicus, een componist en een regisseur. Het team wordt ondersteund door een choreograaf en diverse vrijwilligers.

Voor de leerlingen die eerst eens het acteren willen proeven, biedt Quint op donderdagmiddag 17 januari om 15.15 uur een kennismakingsworkshop aan. Er wordt dan gewerkt aan een korte scène uit de film. Alle leerlingen van onze school kunnen hieraan deelnemen. Inschrijven kan via email.  Op een later moment vindt de officiële casting plaats.