Op 1 en 2 april nemen 18 leerlingen uit 4-havo en 5-vwo van onze school deel aan de Hannover Messe Challange. Tijdens de eerste dag maken de leerlingen op de Universiteit Twente kennis met maar liefst 9 universiteiten en 14 hogescholen in Nederland. Na het middagprogramma volgt een uitdagend avondprogramma met o.a. Mindgames van Timon Krause en sportieve clinics. Na een overnachting op de campus van de universiteit vertrekken de leerlingen en hun begeleider naar de Hannover Messe, de belangrijkste technologiebeurs van Europa. Daar ontmoeten zij wetenschappers en bedrijven die vertellen over de oplossingen die zij ontwerpen voor uitdagingen in de maatschappij. Doel van de Hannover Messe Challenge is om de leerlingen enthousiast te maken voor een natuurwetenschappelijke of technische studie en een loopbaan die daarop aansluit.