Voor de derde keer heeft het Krimpenerwaard College een team gevormd dat zich tijdens het pinksterweekend gaat inzetten voor de Roparun. De deelnemende collega’s en oud-leerlingen willen graag zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen voor het bekende Roparun-thema “leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven”. Gestart wordt in Parijs en niet in Hamburg, zoals bij de twee vorige edities.
Dit jaar is het doel van de Roparun het aanschaffen van ‘koppelbedden’ voor zorginstellingen door heel Nederland. Deze bedden maken het mogelijk dat partners de laatste dagen/momenten met elkaar doorbrengen in gekoppelde bedden. Een mooi initiatief, waar het team achter staat en waarvoor het zich wil inzetten.
Voor de komende editie heeft ons team o.a. de volgende bedrijven bereid gevonden om te sponsoren:
Maandag detacheringsbureau, Elliptigo Benelux, Allpro Service BV, Alex Car Service, Yield Consult, En-campagne.nl, Aannemersbedrijf Meijer en Swijnenburg&Valk makelaars.
Er is ook voor uw bedrijf nog plek op de teamshirts. Heeft u interesse? Stuur een mailtje naar teamkrimpenerwaardcollege@gmail.com
Mocht u het team een hart onder de riem willen steken, dan kan dat ook via een donatie op:
https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/?team_id=36292
Wilt u de verrichtingen van het team volgen, zowel in de voorbereiding als onderweg, dan kan dat via:
Facebook: www.facebook.com/RoparunTeamKC
Instagram: www.instagram.com/roparun.teamkc
We rekenen op u!