Op vrijdag 21 juni gaan alle gymnasiasten van klas 1 tot en met 5 aan de slag met een aantal activiteiten-met-een-klassiek-tintje. ’s Morgens nemen alle leerlingen deel aan twee workshops naar keuze, die variëren van het creëren en spelen van een klassieke Escape Room tot het maken en beschilderen van een amfora. En dan kunnen er ook nog zes andere worden gekozen! De feestelijke afsluiting van de dag is een aanligbuffet van (zelf bereide!) authentieke Romeinse hapjes.
Benieuwd wat Groene Romeinen zijn en wat die te maken hebben met debatteren? Of vraagt u zich af wat een Odyssee voor drie personen is? Neem dan eens een kijkje op de onlangs ingerichte Gymnasiumpagina op de KC-site.
De leden van het kernteam vwo en de begeleiders van de workshops verheugen zich op een bijzondere en gezellige dag … en de gymnasiumleerlingen ook!