Na maar liefst 40 jaar aan het Krimpenerwaard College werkzaam te zijn geweest als docent l.o. en informatica en later ook als afdelingsleider van de brugklassen, neemt Annette Stoppelenburg afscheid van onze school. Ook Lucien Schoonwater, interim afdelingsleider mavo, zal de school verlaten. Wij zullen beide collega’s missen en zijn hen veel dank verschuldigd voor hun grote betrokkenheid en voor de bergen werk die zij – gedurende lange of kortere tijd – verzet hebben.
Hun taken zullen na de zomervakantie worden overgenomen door een nieuw gezicht in de school: Eline Boerman. Zij wordt afdelingsleider van de brugklassen en de mavo en zal zich in de eerste nieuwsbrief van het komende schooljaar nader aan u voorstellen.
Wij wensen onze nieuwe afdelingsleider veel succes en de vertrekkende collega’s alle goeds!