Drie middagen blije gezichten: van dinsdag 2 t/m donderdag 4 juli vonden de diploma-uitreikingen van het Krimpenerwaard College plaats. Voor de gelegenheid was de sporthal van de school omgetoverd tot een sfeervolle theaterzaal, waar de geslaagden in het bijzijn van ouders, grootouders en andere fans hun diploma’s tekenden, met tussendoor voor elke leerling een persoonlijk praatje van de mentor.
Aan het begin van de drie diplomeringen blikte een trotse rector Ad Keller terug op het examenjaar. En er is ook alle reden om trots te zijn: nog niet eerder waren de – doorgaans toch al prima – examenresultaten van het Krimpenerwaard College zó goed. Op de havo en het vwo slaagde 96% van de leerlingen en op de mavo maar liefst 100%, terwijl het gemiddelde eindexamencijfer op alle drie de afdelingen ver boven de inspectienorm ligt. Chapeau!