Op onze school wordt voor de tweede keer Paarse Vrijdag gevierd. De viering van Paarse Vrijdag vindt op veel Nederlandse middelbare scholen plaats op de tweede vrijdag van december. Dit jaar is dat op vrijdag 13 december. Dat is echter precies de dag waarop de docenten hun ontwikkeldag en de leerlingen hun keuzedag hebben. De leerlingenraad kwam met een goede oplossing: Paarse Donderdag!

Leerlingen en docenten wordt gevraagd om op donderdag 12 december iets paars te dragen en daarmee uit te stralen dat van hen iedereen zichzelf mag zijn. Voor wie geen paarse kleding in de kast heeft liggen, zijn er gratis 400 paarse polsbandjes beschikbaar en paarse pennen die  het eerste uur in ieder lokaal klaarstaan om uitgedeeld te worden.

Uiteraard hopen we dat het hele Krimpenerwaard College paars kleurt!