Op dit moment krijgen wij berichten van ouders die aangeven dat zij graag constructief mee willen denken over hoe we ons huidige onderwijs op afstand nog beter, aantrekkelijker en actiever kunnen maken. Hier zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! Wij willen dan ook ouders uitnodigen concrete en opbouwende tips, vernieuwende tools en uitdagende voorbeelden met ons te delen via het e-mailadres: tipsvanthuis@kwcollege.nl  Wij zorgen er dan voor dat deze ideeën op de juiste plek terechtkomen.

Voor ouders die nog zoekende zijn in de rol van ondersteuner van hun kind, hebben we een aantal tips verzameld voor het indelen van een dag.  Verder kan de onderwijsvariant van een scrumbord van pas komen, die u hier kunt downloaden en printen, of eerst zelf kunt aanpassen.

Gezamenlijk afspraken maken is daarbij belangrijk. Uw kind moet vanaf het begin het gevoel hebben dat dit ook de eigen afspraken waren. Daarna kun je samen inventariseren wat gedaan moet worden en wanneer. Het kan helpen als er een beloning vast zit aan ‘alles af’…

Ook nu geldt: Wij werken samen aan een kansrijke toekomst.