Zit je in de 1ste, 2e, 3e, 4e of 5e klas en doe je volgend jaar nog geen examen? Kom dan in de leerlingenraad! De leerlingenraad organiseert allerlei leuke activiteiten zoals de jaarlijkse oliebollen actie en de rozenactie.

De leerlingenraad is ook betrokken bij de medezeggenschapsraad (mr). Vijf keer per jaar komen drie leerlingen van de raad met ouders, docenten, overige medewerkers van de school en directieleden bij elkaar om te praten over de gang van zaken op school. Er wordt hier ook naar de stem van de leerlingen geluisterd!

 

Heb je zin om zitting te nemen in de leerlingenraad en eventueel ook in de medezeggenschapsraad?, heb je eventueel andere leuke ideeën? Stuur ons dan een privé bericht (via insta) of een mailtje aan llraadkc@gmail.com met daarin je naam, leeftijd en klas en een motivatie waarin je beschrijft waarom JIJ de perfecte kandidaat bent voor de leerlingenraad.

Volgend jaar hopen wij weer op school allerlei leuke dingen te organiseren en wie weet help jij ons daarbij!

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

 

Groetjes,

De leerlingenraad van het Krimpenerwaard College