Op het Krimpenerwaard College kan dat! Afgelopen week vertrokken de met mondkapjes getooide eersteklassers per bus richting de Brabantse bossen. Een prachtige groene omgeving en heerlijk zonnig weer zorgden ervoor dat alle activiteiten buiten konden worden georganiseerd. Ventilatie genoeg en ook vrolijkheid, sportiviteit en diversiteit!
Kennismaken met elkaar staat altijd centraal in deze derde week van het eerste schooljaar op de nieuwe school. Bij het klauteren in het klimbos, het struinen door de bossen, het wandelen bij het maanlicht en het losgaan op de laatste avond heb je elkaar immers nodig. Lachen, strijden en sporten, met elkaar lukt het. ‘Losgaan op de laatste avond’ was dit jaar wel heel speciaal. De buitendisco zonder geluid en het lasergamen in het donkere bos leverden een feeëriek schouwspel op. Neonachtige kleurtjes wiegden heen en weer en het plezier spatte ervan af.

De laatste dag was het spetteren in het waterparadijs. Moe en voldaan en met tal van nieuwe contacten en gesloten vriendschappen is de basis gelegd, een mooie basis voor een glanzende schoolcarrière op het Krimpenerwaard College.