Er zullen niet veel docenten zijn die het haar nadoen: op 1 oktober stond onze collega Roselien Sewnarain maar liefst vijfig jaar voor de klas! Hele generaties leerlingen kennen haar, als docente geschiedenis en Nederlands en als afdelingsleider van de havo… best wel streng, maar met een groot, gouden hart. Hoewel ze vier geleden met pensioen mocht, kan Roselien Sewnarain het Krimpenerwaard College nog altijd niet vaarwel zeggen, en geeft ze nog een aantal lessen Nederlands en coördineert de begeleiding van de nieuwe collega’s.

Behalve op school werd ook in de plaatselijke pers uitgebreid aandacht besteed aan het bijzondere jubileum (klik hier en hier).  En die nieuwsitems werden zo vaak gedeeld, dat Roselien Sewnarain overspoeld werd met felicitaties uit binnen- en buitenland van oud-leerlingen die zoveel dierbare herinneringen aan haar koesteren.