Omdat door de coronamaatregelen onze reguliere voorlichtingsavond voor de ouders van leerlingen uit groep 8 niet kon doorgaan, organiseerde het Krimpenerwaard College op 9 december de eerste van een serie Walking Informations: de ouders wandelden met hun kind door het schoolgebouw en ontvingen onderweg op verschillende manieren (filmpjes, banners, persoonlijke gesprekjes etc.) informatie over onze school.

De bezoekers op 9 december waren lovend; reacties als “Wat is het goed georganiseerd” en “In rust en met aandacht krijg ik veel informatie” werden veelvuldig geuit. Het is ons gelukt om in een veilige omgeving deze voorlichtingsactiviteit te organiseren, een enorme opsteker omdat het in coronatijd heel moeilijk is om de leerlingen en ouders te bereiken.

In januari en februari staan nog een aantal wandelingen gepland. Verder wordt het Open huis verschoven naar zaterdag 30 januari 2021 en krijgt de vorm van een Walking Information Plus, waarbij ook de vakken zich, via korte filmpjes, zullen presenteren. Alles natuurlijk wel onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.