Op woensdagavond 21 april zal Steven Pont een webinar verzorgen voor de ouders van het Krimpenerwaard College. Steven Pont is ontwikkelingspsycholoog, gezinstherapeut en oud-leraar. Hij schrijft boeken en columns over opvoeding, het gezin en de ontwikkeling van kinderen. De oudervereniging heeft hem uitgenodigd vanwege zijn expertise op het gebied van de mentale gezondheid van jongeren. In dit webinar zal hij uitleggen hoe het komt dat jongeren door corona en alle maatregelen meer last hebben van mentale problemen. In feite hebben onze kinderen te maken met twee crisissen: de puberteit en de coronacrisis. Wat dit betekent en tips voor ouders komen in dit webinar aan bod.
Het webinar start om 19.30 uur en duurt een uur (mogelijk uitloop). Er zal ruimte zijn voor het stellen van vragen (graag zelfs). Opgeven kan door een mail te sturen aan: secretaris@kwcollege.nl