Na het schooljaar 2019-2020 zónder uitslagen van het centraal examen was het donderdag 10 juni weer een ouderwets spannende dag, zowel voor de examenkandidaten en hun familie als voor het personeel van de school. En toen in de loop van de dag de uitslagen voor de drie afdelingen bepaald waren, heerste er vooral grote tevredenheid, want met nog een flink aantal kandidaten dat in het 2e en/of 3e tijdvak gaat herkansen of inhalen, geeft de tussenstand na het 1e tijdvak alle hoop op een mooi overall eindresultaat. Voorlopig is op de mavo al 76% van de leerlingen geslaagd, 75% op de havo en 90% op het vwo; zij liepen op 10 juni al blij met hun vlag door het schoolgebouw.

Inmiddels is het 2e tijdvak gestart en na de uitslag op 2 juli volgen op 6, 7 en 8 juli de diplomeringen. De leerlingen die slagen na deelname aan het 3e tijdvak, ontvangen hun diploma op 16 juli.

Wij feliciteren alle geslaagde kandidaten en hun familie, en wensen alle herkansers en inhalers heel veel succes!