Leerlingen die met faalangst kampen, kunnen deelnemen aan een cursus die tot doel heeft het probleem aan te pakken. De trainers (mevrouw De Jong en meneer Mennes) gaan zowel met leerlingen uit de onderbouw aan de slag als met leerlingen uit de bovenbouw.

Voor leerlingen van klas 1 en 2 is er een groepstraining van tien bijeenkomsten. De mentor meldt de leerling uiterlijk dinsdag 7  december 2021 aan bij onze zorgcoördinator, mevrouw Kalkman. De test en intake vinden plaats op donderdag 16 december 2021. De groepstraining vindt plaats op de volgende donderdagmiddagen in 2022 van 14.30 – 15.30 uur in lokaal 2.07:

13 januari, 3 februari, 10 februari, 17 februari, 24 februari, 10 maart, 17 maart, 24 maart, 31 maart en 7 april.

Voor leerlingen van de hogere leerjaren bestaat de mogelijkheid van individuele training. Deze individuele training vindt plaats in de periode oktober/december en april/juni. Aanmeldingen lopen via de zorgcoördinator, mevrouw Kalkman.