De kalender telt de laatste dagen van december af. Het jaar 2022 was een bijzonder en hectisch jaar, waarbij helaas het woord ‘corona’ veelvuldig is gevallen. We hebben als school een prima start van het nieuwe schooljaar kunnen maken, en gelukkig was er tijd en ruimte voor leerlingen om de draad op te pakken. Weer gewoon naar school is dan wel zo fijn. Ons beleid was erop gericht zoveel mogelijk alle activiteiten doorgang te laten vinden, ook de vele activiteiten buiten de school. En al bleef de onzekerheid en hadden we te maken met corona en quarantaine, de continuïteit  van het onderwijs bleef geborgd.
Helaas kwam afgelopen zaterdag het onverwachte bericht dat de scholen weer dicht moesten. Een harde klap, waardoor bijvoorbeeld ook alle kerstactiviteiten moesten worden afgeblazen. Voor alle leerlingen is er nu een bioscoopbon als kerstattentie en hopelijk kunnen zij binnenkort weer naar de film.

Ik wil alle ouders bedanken voor het vertrouwen dat u ons het afgelopen jaar gegeven hebt en voor de prettige samenwerking. Mede namens alle medewerkers van het Krimpenerwaard College wens ik u fijne kerstdagen en een liefdevol 2022 toe. 

Ad Keller, rector/bestuurder

(De kerstillustraties bij dit bericht zijn van Emily Tjoa (3-havo) en Aya Alhattab (3-vwo).)