Donderdag 10 februari organiseren we de traditionele tafeltjesavond, weer digitaal (helaas).
U kunt die avond via Teams kort spreken met (maximaal twee) docenten die uw kind lesgeven. Voor een gesprek met de decaan, leerjaarcoördinator of de mentor kunt u beter een aparte afspraak maken.

Het aanvragen van een gesprek gebeurt via Magister. U moet daarvoor op de gebruikelijke wijze inloggen met de inloggegevens van uw ouderaccount. Vervolgens kunt u per kind maximaal twee gesprekken aanvragen. In de agenda op de website zal binnenkort nog een handleiding worden opgenomen hoe het invullen van de aanvraag in Magister werkt.

Aanvragen kunnen tot uiterlijk donderdag 3 februari 12.00 uur worden ingediend. Daarna wordt de intekening gesloten, zodat het rooster gemaakt kan worden.

De gesprekken zullen worden ingeroosterd tussen 18.30 en 22.00 uur. Zodra het rooster gemaakt is, kunt u de afspraken terugvinden in Magister. Bij deze afspraken staat ook de link met de uitnodiging voor Teams. Log daarvoor in met hetzelfde account als waarmee u de aanvraag hebt ingediend. U ontvangt een bevestigingsmail wanneer het rooster gepubliceerd is.

Om in te schrijven, gaat u naar: https://kwcollege.magister.net