Op dinsdagavond 10 mei a.s. staat de lezing ‘Pubers achter hun schermen’ door Aletta Smits in de aula op school gepland. De VKC nodigt u voorafgaand graag uit voor een broodje en de Algemene Ledenvergadering. We verwelkomen u graag om 18.00 uur op school!

Wat gebeurt er met een puber als hij achter zijn scherm zit? Waarom is gamen voor elke puber anders en raakt de ene puber eerder verslaafd dan de andere? Wat is er zo leuk aan gamen? Hoe kun je ervoor zorgen dat je kind niet teveel achter zijn of haar scherm zit? In deze lezing legt Aletta Smits op zowel humoristische als serieuze wijze uit waarom pubers gamen zo leuk vinden. Ze vertelt over de gevaren van gamen, maar bespreekt ook de voordelen die gamen kan hebben.

Geïnteresseerd? Aanmelden kan tot en met vrijdag 22 april a.s. via secretaris@kwcollege.nl