Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen,

Graag stel ik mezelf aan u/jullie voor. Mijn naam is Arjan van der Wart. Met ingang van het nieuwe schooljaar ben ik de nieuwe rector-bestuurder. Ik vind het heel fijn dat ik in deze rol en dichter bij huis van betekenis kan zijn op het Krimpenerwaard College.

Voor mij is onderwijs meer dan alleen het behalen van mooie cijfers en diploma’s. Ik geloof dat het belangrijk is dat je ontdekt dat er meer is dan alleen je eigen waarheid, dat je je leert verplaatsen in de ander en dat je je bewust wordt van jouw rol in de maatschappij.
Uiteindelijk geven onze leerlingen samen de toekomst vorm!

Met Matanja en onze kinderen woon ik in Capelle aan den IJssel. Mijn dochter doet op dit moment eindexamen vwo. Mijn zoon zit in de derde klas van een kleine mavo-school in Rotterdam.

Ik vind het heerlijk om hard te lopen in de Krimpense polders en langs de IJsseldijk. Verder houd ik van theater, muziek en literatuur. Ik ben dan ook met enige regelmaat in De Doelen, Theater Rotterdam of Rotown te vinden.

Tijdens de gesprekken die ik tot nu toe heb gevoerd, valt me op dat iedereen met veel enthousiasme en betrokkenheid en in alle eerlijkheid over de school spreekt. Dat is een mooie basis om te werken aan de toekomst.

Ik kijk ernaar uit om komend schooljaar bij het Krimpenerwaard College te starten.
Ik wens alle leerlingen heel veel succes bij het afronden van dit schooljaar.

Tot augustus!

Hartelijke groeten,
Arjan van der Wart