Meepraten op school? Dat kan in de medezeggenschapsraad van het Krimpenerwaard College! De raad, waarin onder meer drie ouders zitting hebben, adviseert en denkt mee over het te voeren beleid. Verder heeft de raad instemmingsrecht op de onderwijskundige doelstellingen van de school. Aan het einde van dit schooljaar is de zittingsperiode van de heer Van der Burg, één van de ouders en momenteel voorzitter van de mr, afgelopen. De heer Van der Burg stelt zich opnieuw verkiesbaar, maar indien u als ouder ook graag deel zou uitmaken van de mr, dan kunt u via e-mail reageren. Bij voldoende belangstelling organiseren we in juni verkiezingen. Mocht u bang zijn over te weinig kennis te beschikken over van de werking van een mr, komend schooljaar staat een interne scholing voor de mr in de planning.