Dit wilt u niet missen: dinsdagavond 10 mei de lezing “Pubers achter hun schermen” door Aletta Smits en de Algemene Ledenvergadering van de VKC
In februari gaf Aletta Smits voor ouders van het Krimpenerwaard College een zeer geslaagd webinar over het puberbrein. Op dinsdagavond 10 mei nodigt de oudervereniging u graag uit voor de lezing ‘Pubers achter hun schermen’ in de aula op school. Wat gebeurt er met een puber als hij achter zijn scherm zit? Waarom is gamen voor elke puber anders en raakt de ene puber eerder verslaafd dan de andere? Wat is er zo leuk aan gamen? Hoe kun je ervoor zorgen dat je kind niet teveel achter zijn of haar scherm zit? In deze lezing legt Aletta Smits op zowel humoristische als serieuze wijze uit waarom pubers gamen zo leuk vinden. Ze vertelt over de gevaren van gamen, maar bespreekt ook de voordelen die gamen kan hebben.

Een belangrijke Algemene Ledenvergadering: wijziging van de statuten
Voorafgaand aan de lezing van Aletta Smits houdt de oudervereniging (VKC) haar Algemene Ledenvergadering. De VKC kijkt met u terug op 2021 en vooruit naar het schooljaar 2022-2023. Omdat in 2021 de regels zijn aangescherpt voor de organisatie van verenigingen, zoals de VKC, is aanpassing van de statuten nodig. Deze wijziging moeten we aan u als lid voorleggen tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Programma:
17.45 uur: inloop, broodje, drankje
18.30 uur: ALV en lezing: Pubers achter hun schermen.
20.45 uur: einde lezing

U kunt zich uiterlijk maandag 9 mei 15.00 uur opgeven als u graag een broodje mee-eet. Uiteraard bent u ook welkom als u niet in de gelegenheid bent een broodje mee te eten. In dat geval kunt u zich ook dinsdag 10 mei nog aanmelden. Na aanmelding ontvangt u de stukken voor de ALV. Aanmelden kan via: secretaris@kwcollege.nl.
Wij zien u graag op 10 mei.