Sinds jaar en dag gaat het brugklasteam met alle leerlingen uit de eerste brugklas op brugklaskamp. Dit jaar voor de tweede keer in Harba Lorifa in Valkenswaard, waar de tientallen afgebakken broodjes iedere ochtend warm worden geserveerd en de broodjes hamburger rijk kunnen worden belegd tijdens de patat-avond.
Op maandag vertrokken onze eersteklassers uit 1b1, 1b2 en 1b5 per bus richting de Brabantse bossen en 1b3, 1b4 en 1b6 reisden af op de woensdag. Een prachtige groene omgeving zorgde tijdens de eerste helft ervoor dat alle activiteiten buiten konden worden georganiseerd en onze leerlingen elkaar beter konden leren kennen onder goede weersomstandigheden, maar onze doorzetters van de tweede helft hebben laten zien dat dit ook met een beetje regen gewoon mogelijk is. Kennismaken met elkaar staat altijd centraal in deze week van het eerste schooljaar op de nieuwe school. Bij het struinen door het bos, klaarmaken en schoonmaken van de eetzaal, klauteren in het klimbos en het losgaan op de laatste avond met dj BB en zijn silent disco of tijdens de glow golf draait het namelijk allemaal om elkaar.
Hopelijk hebben onze nieuwe superhelden zo een goede basis gelegd voor een kansrijke schoolcarrière bij ons op het Krimpenerwaard College!