Met ingang van dit schooljaar is de samenstelling van het managementteam van het Krimpenerwaard College gewijzigd. Aan het einde van afgelopen schooljaar hebben we afscheid genomen van twee conrectoren, Marit Bennis (havo) en Esthel Krans (vwo). We willen hen uiteraard bedanken voor de jaren dat zij betrokken waren bij onze school.

Met ingang van dit schooljaar is Corina Smit teamleider van onze mavo-afdeling. Corina is al 17 jaar verbonden aan het Krimpenerwaard College. Naast docent Nederlands was zij de afgelopen jaren leerjaarcoördinator binnen de mavo-afdeling. Rinus van der Hoek vervult vanaf dit schooljaar de rol van teamleider vwo. Rinus is al twintig jaar als docent geschiedenis verbonden het Krimpenerwaard College, de laatste jaren ook als leerjaarcoördinator vwo. Nico Duivenvoorden neemt tijdelijk de rol van teamleider brugklas en havo voor zijn rekening. Nico is een ervaren schoolleider die zijn sporen in het onderwijs verdiend heeft. Van origine is hij docent Engels.

foto: de schoolleiding tijdens hun opstartdag in Art Centre Delft. V.l.n.r. Rinus van der Hoek, Nico Duivenvoorden, Sabine Koster, Arjan van der Wart en Corina Smit