Op  dinsdag 1 november a.s. is de schoolfotograaf op school aanwezig om portret- en groepsfoto’s van de leerlingen te maken. De fotografen van Van den Berg-ID werken volgens een strak schema. De fotomomenten zullen worden opgenomen in het rooster van uw zoon/dochter zodat het maken van de foto’s zonder vertraging kan plaatsvinden. De groepsfoto is altijd een leuk aandenken aan het schooljaar, dus we hopen op zo compleet mogelijke groepen!

Zodra de foto’s online beschikbaar zijn in de webshop van de schoolfotograaf ontvangen de leerlingen een persoonlijke inlogkaart. Deze wordt t.z.t. uitgedeeld in de klas. De foto’s die u wenst af te nemen, kunt u vervolgens zelf bestellen via de webshop. Naast de vertrouwde fotoset biedt Van den Berg-ID een uitgebreid assortiment aan waarop de foto van uw kind kan worden afgedrukt. De betaling van de schoolfoto’s en eventuele andere accessoires verloopt rechtstreeks via de webshop. De digitale foto’s van de individuele leerlingen nemen wij op in Magister. Hiervoor is het noodzakelijk dat alle leerlingen op de foto gaan, ook als u de foto’s niet wenst af te nemen.