Het zal een gedenkwaardige avond blijven, de reünie met (oud-)personeelsleden van het Krimpenerwaard College op 6 oktober 2022. Een grote groep mensen die elkaar lang niet gezien hadden, begroetten elkaar blij in de aula van de school, en na enkele toespraakjes en een gezongen ode aan het KC door oud-collega Hans Schreuder werden volop herinneringen opgehaald. Aan het eind van de middag volgde een voortreffelijk Moluks buffet, verzorgd door Stichting Tjari Dana, dat iedereen zich goed liet smaken.
Collega Hans Vuik stelde een tentoonstelling van oude foto’s en documenten samen en een prachtig gedenkboekje, en oud-collega Huib de Kwant had voor de gelegenheid een indrukwekkende videopresentatie gemaakt over het Krimpenerwaard College tussen 1966 en 2022. Zij en de andere organisatoren hebben weer eens aangetoond dat het Krimpenerwaard College een school is waarmee mensen die er gewerkt hebben zich ook lang na hun vertrek verbonden blijven voelen, en zij verdienden dan ook alle lof én een bloemetje voor hun initiatief en inspanningen.