Afgelopen week vonden de Bedrijven en Onderwijs-contactdagen plaats op het Tuyterplein in Krimpen aan den IJssel. In een grote tijdelijke hal waren meer dan zeventig bedrijven aanwezig die zichzelf presenteerden aan leerlingen van alle VO-scholen uit de omgeving om hen te enthousiasmeren voor de bedrijfstak of het bedrijf zelf. Bijna 1000 leerlingen hebben de beurs bezocht, onder wie al onze 3e en 4e klassers. De eerste gesprekken voor een stage, vakantiewerk of BBL opleiding zijn succesvol gevoerd. Alle deelnemers kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement dat volgend jaar bijna zeker een vervolg gaat krijgen. Een leuke indruk is te krijgen via dit filmpje.

Iedereen die er een kijkje heeft genomen, heeft het succes gezien van de Bedrijven en Onderwijs-contactdagen. Onze collega’s Denise Kreté, Wilco Meijer en Rutger van den Bosch hebben aan dit succes een grote bijdrage geleverd.