Behalve de beurs ‘Bedrijf en onderwijs’ staan op het Krimpenerwaard College nog tal van andere activiteiten op het programma de komende weken. Zo starten de leerlingen van 3-mavo en 3-havo met het stageproject KC Skillz en gaan onze 3e klassen half december Deutsch plaudern in Dinslaken. Voor de 2e klassen wordt een voorlichtingsproject over verslaving georganiseerd en de bovenbouw gaat 22 december sfeervol kerst vieren, waarbij de docenten voor de leerlingen gaan koken.
Ook de leerlingenraad zit niet stil: er wordt volop gewerkt aan de voorbereiding van de jaarlijkse oliebollenactie en van Paarse vrijdag.
Tot slot gaat binnenkort een nieuwe module van start van SELfie (een reeks bijeenkomsten in het kader van sociaal-emotioneel leren): Stress les(s), waarin leerlingen hun eigen stresssignalen leren herkennen en aan de slag gaan met tips om anders om te gaan met stress.