Donderdag 9 februari vierde de sectie Frans samen met onze leerlingen en collega’s de Dag van de Franse taal. Dit was een groot succes!

In de kantine konden leerlingen en collega’s genieten van allerlei Franse lekkernijen, zoals zelfgemaakte crêpes en escargots. Niet alleen de sectie Frans was druk bezig in de keuken voor de crêpes, ook onze leerlingen die meededen aan het concours tarte tatin hebben lekkere taarten gemaakt. Daarom een extra speciaal bedankje voor de deelnemers Jorrick van Marion en Sara Sakalli (1b1), Emily van Duijvenbode en Christa van Hoven (1b3), Joy Kramer, Justine Verboom, Lauren van Os, Evie Hoogendijk en Sterre La Grand (1b6) en de prijswinnaars Logan Hagenbeek, Siem van der Pennen en Vera Lansbergen (1b5), Ivanka Stittelaar, Lieke van der Veeke en Jesse van Ballegooijen (1b4). Alle deelnemers hebben een kleinigheidje meegekregen en de winnaars ontvingen bioskoopkaartjes.

De Dag van de Franse taal was extra speciaal, omdat alle opbrengsten naar een goed doel gaan. De leerlingen mochten zelf stemmen om te beslissen wélk goed doel. Wij hebben wel € 300 ingezameld voor Kika en voor Giro 555 ten behoeve van de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië! We zijn supertrots op alle leerlingen én collega’s voor de inzet die is getoond. Merci beaucoup!