Woensdagmiddag 5 april om 15.30 uur vindt de opening plaats van de expositie College Art van een groot aantal leerlingen uit de bovenbouwklassen tekenen. Het is een expositie van divers werk naar verschillende thema’s. Zo zijn er linosneden te zien naar het thema natuur/dieren, abstract werk n.a.v. kleurassociaties, stillevens en werken met thema’s als Kunstenaars op herhaling, Een ding en Unplugged. Het werk is vooral van de examenklassen en de bovenbouwklassen, maar er is ook ruimtelijk werk van een eerste klas te zien.
Bij de opening zal onze schoolband een aantal nummers spelen. Ouders en leerlingen zijn van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij de opening.
De expositie College Art wordt mede mogelijk gemaakt door de KrimpenerKunstwaard, De Tuyter, de Muziekschool en de gemeente Krimpen aan den IJssel.

affiche: Megan de Kwant