Beste leerling,

No excuses, no limits
Dat was de boodschap van breakdancer en motivational speaker Redouan Ait Chitt. Op vrijdag 24 maart was hij te gast op het Krimpenerwaard College om zijn verhaal te delen. Een verhaal over anders zijn, doorzettingskracht en het realiseren van je droom. Wat ontzettend fijn dat onze oudervereniging ons en onze leerlingen dit event aanbood. De voorstelling was indrukwekkend en inspirerend. Geloof in jezelf, maak fouten en leer daarvan. Dat was de kern van zijn verhaal.

No excuses, no limits
Geïnspireerd door de voorstelling van Redouan Ait Chitt regelde Vincent uit 4 mavo dat hij mocht draaien tijdens ons lustrumfeest op 6 april. Ruim 30 medewerkers en meer dan 600 leerlingen hadden een geweldige avond in poppodium Annabel. Ons hoofd facilitair, Rutger van den Bosch, regelde samen met Chloë uit 5 havo de line up en zette een strak georganiseerd feest neer. En heel fijn: ook het feest werd mede mogelijk gemaakt door onze oudervereniging.

No excuses, no limits
Voor onze examenkandidaten breekt na de vakantie een spannende tijd aan. De examens staan voor de deur. Ik wens onze examenleerlingen veel succes in deze belangrijke periode. Wij hebben het volste vertrouwen in hun capaciteiten en zijn ervan overtuigd dat ze het beste uit zichzelf zullen halen. Ook voor onze andere leerlingen gaat de tijd snel. Voor je het weet is het schooljaar voorbij. Het is belangrijk om vol te houden en je tijd goed te benutten. Maak plannen en zet je in om de doelen te behalen die je voor jezelf gesteld hebt! 

Ik wens je een fijne meivakantie. Geniet van de vrije tijd en rust lekker uit. Ik hoop je na de vakantie weer terug te zien met nieuwe energie en motivatie. 

Hartelijke groeten,
Arjan van der Wart  (rector/bestuurder)