Maar er waren de afgelopen weken nog meer bruisende activiteiten op het Krimpenerwaard College. Zo mochten onze leerlingen van 2b2 deelnemen aan de lancering van het interactieve spel ‘Wonen onder water’ dat gemaakt werd ter gelegenheid van het 750-jarig bestaan van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard. Er is een leuk filmpje van gemaakt, dat hier te bekijken is.

Verder namen de leerlingen van 2-mavo deel aan de ‘Dag van de jonge jury’, een project Nederlands in De Tuyter met o.a. schrijfster en oud-leerling Manon Boot die een lezing hield over schrijven. De 1e klassers leidden hun grootouders rond op school tijdens de inmiddels traditionele ‘Opa- en oma-dag’. Het vermelden waard zijn ook de excursie van Lille voor de 3e klassen, de profielwerkweek in Wijlre voor de 4-vwo’ers, de voorlichting aan onze 1e-klassers over ‘sexting’, de ongeveer 60 leerlingen die slaagden voor hun examen Anglia en natuurlijk het eindexamenfeest, met weer veel limousines en prachtig aangeklede examenleerlingen.

En omdat we het einde van het schooljaar niet zomaar voorbij willen laten gaan, staat er voor de leerlingen dinsdagavond 27 juni van 19.00 tot 22.00 uur een spetterend tropisch slotfeest gepland. Meer informatie daarover volgt.