Dat onze school méér is dan een leerfabriek, heeft u in het stukje over de OLO kunnen lezen. Maar er valt nog meer leuks en leerzaams te melden. Voor de aftrap van het nieuwe schooljaar op 22 augustus stonden, behalve de kennismaking, allerlei activiteiten op het programma, zoals bowlen, workshops, sporten, zwemmen, film en een excaperoom. Deze week gaan de leerlingen van 5-vwo de schoolbanken uit voor hun eerste stage-ervaringen in het kader van KC Skillz. Onze nieuwe brugklassers gaan volgende week op kamp in Valkenswaard, de week erna vertrekken de leerlingen van 4-havo voor een week naar Parijs, Edinburgh of Tigouleix. De biologieleerlingen in 4-mavo gaan onderzoek doen voor een schoolexamenonderdeel in diergaarde Blijdorp en 2-mavo bezoekt de voorstelling ‘Oorlogswinter’ van jongerentheater Quint. U ziet het, het KC bruist!