Beste ouders, verzorgers, 

De eerste lesweken zijn voorbij. De vakantie lijkt alweer ver weg, maar helemaal gewend is vermoedelijk nog niet iedereen. Dat geldt vooral voor onze nieuwe leerlingen en nieuwe medewerkers. Gelukkig zijn wij kleinschalig georganiseerd, zijn de drempels laag en raken we snel met elkaar in gesprek. Dat maakt het makkelijker om je vragen te stellen zodat je je gauw op je gemak voelt. Voor onze brugklasleerlingen organiseren wij volgende week een brugklaskamp. Twee nachtjes op stap. Drie dagen in het teken van ontmoeting. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het belooft een mooi kamp te worden! 

Naast alle activiteiten voor leerlingen en (nieuwe) medewerkers vinden wij contact met u heel belangrijk. Daarom organiseren we de komende weken ouderavonden. Tijdens deze avonden delen we wat onze leerlingen dit schooljaar te wachten staat en spreken we verwachtingen uit. De leerjaarcoördinator en de teamleider stellen zich voor en er is gelegenheid om de mentor te spreken . We trekken graag samen op. De eerste ouderavond is inmiddels achter de rug.  

Ook dit schooljaar zetten we alles op alles om kwaliteitsonderwijs te bieden. Zoals u weet is onze school best ambitieus en leggen wij de lat hoog. We verwachten veel van onze leerlingen. Gelukkig hoeven ze niet alles alleen te doen. Ze worden uitstekend begeleid door onze medewerkers. Daarbij helpt het om met elkaar in dialoog te blijven. Op die manier weten we wat we van elkaar kunnen verwachten. Samen behalen we de beste resultaten. En dan gaan het niet per se om de cijfers, maar juist om het verhaal erachter. 

We maken er een mooi jaar van! 

Hartelijke groeten,
Arjan van der Wart, rector-bestuurder