When:
24 juni 2019 @ 17:45 – 20:15
2019-06-24T17:45:00+02:00
2019-06-24T20:15:00+02:00

Uitnodiging: Buffet met Algemene Ledenvergadering VKC en voorstelling ‘Pap, doe normaal!’

Maandag 24 juni a.s.

Geachte ouders en verzorgers,

Maandag 24 juni a.s. trakteert het bestuur van de oudervereniging Vereniging Krimpenerwaardcollege (VKC) ouders en docenten op de humoristische theatervoorstelling “Pap, doe  normaal.nl!”. Voorafgaand daaraan nodigen we u graag uit voor een buffet met korte Algemene Ledenvergadering. Komt u ook een hapje eten op school die avond?

Theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’
Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar. Veel ouders en docenten herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Pap, doe normaal!’, die op maandagavond 24 juni 2019 in de aula van de school is te zien.
In de voorstelling zien we een vader die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, bij zijn sportclub én rond zijn school. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn… Een
voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of kinderen begeleidt. De reacties op de voorstelling zijn zeer enthousiast.

Buffet met ALV
Graag ontmoeten we voorafgaand tijdens het buffet, waar de oudervereniging VKC ook haar korte Algemene Ledenvergadering houdt. Daar wordt besproken hoe uw contributie is besteed, worden ideeën uitgewisseld en kunt u meepraten. De stukken voor de ALV kunt u opvragen bij penningmeester.

Programma:
17.45 uur: inloop, buffet en ALV
19.00 uur: aanvang theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’
20.15 uur: einde voorstelling

In verband met de catering uw komst (met aantal) graag uiterlijk maandag 17 juni opgeven bij Elizabeth van Nieuwaal, directiesecretaresse van het Krimpenerwaard College.

We zien ernaar uit u maandag 24 juni te begroeten!

met vriendelijke groet,
namens het bestuur van de VKC
Th.A.W.M. Saat,
voorzitter