When:
21 februari 2019 @ 19:15 – 20:00
2019-02-21T19:15:00+01:00
2019-02-21T20:00:00+01:00
Where:
Krimpenerwaard College
Groene Wetering 1
Krimpen a/d IJssel

Beste (toekomstige) leerling,

Op het Krimpenerwaard College zijn er elk jaar leerlingen die in Havo 4 instromen. Deze hebben de havo t/m de 3e klas op een andere school gevolgd of hebben op een andere school hun mavo-diploma gehaald.

De overstap van de onderbouw naar de bovenbouw op de Havo of de doorstroom van mavo naar havo is voor veel leerlingen al een grote verandering. Helemaal als je daarbij kiest voor een andere school!

Het Krimpenerwaard College wil dat leerlingen die deze overstap maken zich hier goed op hebben voorbereid. Misschien heb je het Open Huis al bezocht en heb je hierdoor al een goed beeld van de school gekregen.

Daarnaast organiseren we een aparte voorlichtingsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst krijg je informatie over het Krimpenerwaard College, over de overstap en de toelatingseisen maar ook over hoe het onderwijs in de bovenbouw van de Havo eruitziet.

Aansluitend start om 20.00 uur de voorlichting voor de havo 3 leerlingen van het Krimpenerwaard College over de profielkeuze. Wil je daar ook meer over weten dan ben je van harte welkom om wat langer te blijven en ook deze bijeenkomst bij te wonen.

Overweeg je om volgend schooljaar op onze school te starten? Dan zijn jij en je ouders van harte welkom. Wel horen we van tevoren graag even of je komt en met hoeveel personen. Aanmelden kan via email.

 

Met vriendelijke groet,

Mevr. M. Bennis Msen SB
Afdelingsleider Havo

Op het parkeerterrein is slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen; een andere mogelijkheid is parkeren bij het gezondheidscentrum of aan de Driekamp en dan omlopen. Wij willen u dan ook verzoeken indien mogelijk met de fiets of lopend te komen.