8Activiteiten2018-11-19T10:23:55+00:00
Het Krimpenerwaard College bruist van de activiteiten: het brugklaskamp en de andere excursies, onze schoolbond, de leerlingenraad, de kerstbrunch, het Open Podium en de schoolmusical, om er maar eens een paar te noemen.

Brugklaskamp

Aan het begin van het schooljaar ga je met alle nieuwe eersteklassers drie dagen op stap om elkaar, de mentor en de hulpmentoren beter te leren kennen.
Drie dagen sport en spel én plezier maken natuurlijk!

op kamp in Veldhoven

parijsslide

of naar Parijs in 3 mavo of 4 havo

Excursies

Later zijn er nog diverse vakexcursies, bijvoorbeeld voor biologie naar Diergaarde Blijdorp, voor aardrijkskunde naar Naturalis, voor Nederlands naar Antwerpen en voor Frans naar Lille.
Tijdens je schooltijd ga je ook één keer op werkweek naar een buitenlandse stad, zoals Parijs, Berlijn of Rome: leerzaam én gezellig!

225x225-images-stories-Algemeen-activiteiten4

snowcamp (in de voorjaarsvakantie)

Snowcamp

In de bovenbouw organiseren docenten gymnastiek voor leerlingen die daar zin in hebben een supergezellige, sportieve ski-uitstap in de voorjaarsvakantie.

zingen, muziek maken of andere talenten ontwikkelen

So You Think You’ve Got Talent?

Heb je talent om te zingen, te acteren, of een instrument te bespelen?
Eén keer per jaar wordt een bruisend Open Podium georganiseerd waar iedereen mag optreden, en om het jaar vindt er een grote musicalproductie plaats.

Andere talenten ontwikkelen

Misschien wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan het schoolgebeuren en help je graag je medeleerlingen?

Dan ben je vast op je plaats in de leerlingenraad of een klankbordgroep, of je kunt (in de hogere leerjaren) solliciteren naar de functie van hulpmentor of vertrouwensleerling.