Ook dit schooljaar doen wij weer een oproep voor ‘Leerlingen helpen leerlingen’  (onderdeel van de Open Leeromgeving).
In 2010 ontstond het idee om leerlingen van elkaar te laten leren. Soms is het voor een leerling fijn om niet alleen door een docent maar ook door een leeftijdsgenoot geholpen te worden. Bovenbouwleerlingen kunnen hun kennis delen met onderbouwleerlingen. De concentratie ligt op het aanbieden van hulplessen aan 1e en 2e brugklassen, maar uiteraard zijn hulplessen aan leerlingen uit hogere leerjaren ook mogelijk.

De hulplessen zullen per blok worden aangeboden op donderdagen van 15.15 tot 16.15 in lokaal 2.51. De leerlingen kunnen zich gedurende het hele schooljaar opgeven, dus niet alleen aan het begin van een blok. In blok 2 zullen de hulplessen beginnen op donderdag 16 november 2023.

Alle pupillen betalen € 15,- per blok.  Het bedrag per blok staat vast en bindt de leerlingen het hele blok de hulplessen te volgen. Restitutie is dus niet mogelijk, en leerlingen die zich later in het blok opgeven betalen ook € 15,-. De tutoren ontvangen € 8,- per klokuur.

Wil je bijles geven of krijgen? Meld je dan aan bij de heer Van der Heiden (hei@kwcollege.nl). Bij hem kun je ook terecht voor meer informatie.