Open leeromgeving KC

In het kader van de Open leeromgeving organiseert het Krimpenerwaard College voor de leerlingen een breed scala aan activiteiten en biedt hen zo niet alleen een uitstekende basis voor het vervolgonderwijs, maar maakt hen ook bewust van de dynamiek en de mogelijkheden van onze snel veranderende maatschappij. De school zet haar deuren letterlijk en figuurlijk open voor bedrijven, instellingen en andere geïnteresseerden die een bijdrage kunnen leveren aan een brede intellectuele, culturele en maatschappelijke ontwikkeling van onze leerlingen.

De activiteiten vinden plaats op donderdagmiddag. Het actuele aanbod is te vinden in de agenda. De leerlingen kunnen zich aanmelden met behulp van het inschrijfformulier bij de activiteit.

Ouderavond 1B – begeleiding van uw kind

Huiswerk, wat een gedoe! 

Voor de ouder(s)/verzorger(s)  van leerlingen uit de eerste brugklas wordt op donderdag 10 oktober 2019 een ouderavond georganiseerd waarop u uitleg krijgt over hoe u uw kind thuis het beste kunt begeleiden. 

De avond zal bestaan uit een algemeen gedeelte over RTTI (toetsopbouw) en daarna zijn er twee rondes workshops naar keuze. De workshops die gegeven worden zijn: 

  • hulp bij wiskunde 
  • hulp bij Nederlands 
  • hulp bij moderne vreemde taal (Engels/Frans)
  • hulp bij zaakvakken (aardrijkskunde/geschiedenis/biologie)
  • sociale media 

De avond begint om 19:30 en zal ongeveer tot 21:00 duren. 

U kunt zich via de onderstaande knop aanmelden. Gelieve uw naam, het aantal personen dat komt en de workshops die u wilt gaan volgen vermelden. Zodat wij de avond goed kunnen organiseren. 

Voetballen tegen de leraren! 

Altijd al eens je docenten willen verslaan?? Dat kan met een potje voetbal! Op vrijdagmiddag kun je, met een team uiteraard, het opnemen tegen het KC docententeam. Voor aanmelden en specifieke data kun je terecht bij meneer Klinkenberg.