Open leeromgeving KC

In het kader van de Open leeromgeving organiseert het Krimpenerwaard College voor de leerlingen een breed scala aan activiteiten en biedt hen zo niet alleen een uitstekende basis voor het vervolgonderwijs, maar maakt hen ook bewust van de dynamiek en de mogelijkheden van onze snel veranderende maatschappij. De school zet haar deuren letterlijk en figuurlijk open voor bedrijven, instellingen en andere geïnteresseerden die een bijdrage kunnen leveren aan een brede intellectuele, culturele en maatschappelijke ontwikkeling van onze leerlingen.

Sommige activiteiten zijn (ook) bestemd voor leerlingen van groep 8 van de basisschool.

De activiteiten vinden meestal plaats op donderdagmiddag. Het actuele aanbod is te vinden in de agenda. De leerlingen kunnen zich aanmelden met behulp van het inschrijfformulier bij de activiteit.

Toevoeging corona-periode: 
We hebben behoorlijk wat sociale bijeenkomsten moeten missen de afgelopen periode. We vinden het daarom ontzettend fijn om de komende periode heel veel leuke activiteiten voor jullie te organiseren! Uiteraard verloopt alles via de RIVM richtlijnen en is daardoor het aantal deelnemers per activiteit beperkt, wees er dus snel bij. Daarnaast is het belangrijk om te melden dat er regelmatig wijzigingen zullen zijn in het aanbod, houd de website dus goed in de gaten! 
Heb je zelf een leuk idee voor een activiteit? Laat het ons weten door te mailen naar: brk@kwcollege.nl 

Nieuwe activiteiten

There are no upcoming events.

Yoga

Even niet aan school en toetsen denken? Lekker ontspannen en toch fysiek bezig zijn? Doe mee met onze Yoga les! Zorg dat je comfortabele kleding aan doet, er is geen mogelijkheid om je op school om te kleden. 

Datum: vanaf dinsdag 2-6, iedere week.
Tijdstip: van 15:40 – 16:10.
Verzamelplaats: schoolplein 

Je kunt eenmalig meedoen, maar vaker mag uiteraard ook. Geef je dan wel iedere week opnieuw op! Geef je op via de onderstaande knop. Vergeet niet om je naam en je klas te door te geven. 

aanmelden

Muziek 

Muziek is voor iedereen belangrijk! Hoe leuk is het om dit met elkaar te delen, samen zingen en muziek maken. Daarom is er een gevarieerd muziek programma opgezet. Vanaf 2 juni zal iedere week het volgende programma aangeboden worden:

Maandag: karaoke 
Dinsdag: djembé 
Woensdag: maak je eigen rap
Vrijdag: je eigen ringtoon componeren

Alle bovenstaande activiteiten zijn van 15:40 tot 16:10 in het muzieklokaal.

Geef je op via de onderstaande knop. Vergeet niet om het volgende door te geven: je naam, je klas en welke activiteit je wilt gaan doen. Wil je dezelfde activiteit vaker volgen? Geef je dan iedere week opnieuw op

aanmelden

Workshop abstract portret 

Wil je graag je creativiteit kwijt? En ook nog eens iets nieuws leren? Deze workshop is echt iets voor jou! Je gaat een 3D portret maken in abstracte stijl, waarbij kleur een hoofdrol speelt. 

Datum: woensdag 24-6
Tijdstip: 15:40 – 17:00
Lokaal: 123

Geef je op via de onderstaande knop. Vergeet niet om je naam en je klas door te geven. 

aanmelden

Mozaïek 

Iedereen kent het wel, mozaïeken. Maak van kleine stukjes tegels een mooie nieuwe samenstelling. Lekker puzzelen en ondertussen gezellig bijpraten met je vrienden. Uiteraard neem je jouw kunstwerk mee naar huis! 

Datum: dinsdag 23-6 
Tijdstip: 15:40 – 17:00
Lokaal: 1.23

Geef je op via de onderstaande knop. Vergeet niet om je naam en je klas door te geven. 

aanmelden

FIFA toernooi

Ben jij de allerbeste FIFA speler van de school?? Ga de strijd aan met je medeleerlingen tijdens het FIFA-toernooi! 

Datum: woensdag 24-6
Tijdstip: 15:40 – 17:30*
plek in school*

*de eindtijd en locatie van het toernooi zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen, uiteraard worden jullie daarvan op de hoogte gebracht. 

Geef je op via de onderstaande knop, uiterlijke aanmelddatum: maandag 22-6! Vergeet niet om je naam en je klas door te geven. 

aanmelden

Bingo

Heb je ook zo’n zin om iets gezelligs te doen met elkaar? Wat dacht je van een spelletje Bingo! Uiteraard zijn er hele toffe prijzen te winnen; een chocolade verrassing van Luux patisserie, cadeaubon van kledingwinkel O Zo Mooi, bioscoopkaartjes, cadeauverpakking van parfumerie Pour Vous Délice, bloemen van De Vier Jaargetijden, knipbeurt van By An10 en als hoofdprijs; een Cortina fiets gesponsord door Bike Totaal Krimpen! 

Datum: donderdag 25-6
Tijdstip: 16:00 – 17:00
locatie: gymzaal 

Geef je op via de onderstaande knop. Vergeet niet om je naam en je klas door te geven. 

aanmelden