Open leeromgeving KC

In het kader van de Open leeromgeving organiseert het Krimpenerwaard College voor de leerlingen een breed scala aan activiteiten en biedt hen zo niet alleen een uitstekende basis voor het vervolgonderwijs, maar maakt hen ook bewust van de dynamiek en de mogelijkheden van onze snel veranderende maatschappij. De school zet haar deuren letterlijk en figuurlijk open voor bedrijven, instellingen en andere geïnteresseerden die een bijdrage kunnen leveren aan een brede intellectuele, culturele en maatschappelijke ontwikkeling van onze leerlingen.

Sommige activiteiten zijn (ook) bestemd voor leerlingen van groep 8 van de basisschool.

De activiteiten vinden meestal plaats op donderdagmiddag. Het actuele aanbod is te vinden in de agenda. De leerlingen kunnen zich aanmelden met behulp van het inschrijfformulier bij de activiteit.

Toevoeging corona-periode: 
We hebben behoorlijk wat sociale bijeenkomsten moeten missen de afgelopen periode. We vinden het daarom ontzettend fijn om de komende periode heel veel leuke activiteiten voor jullie te organiseren! Uiteraard verloopt alles via de RIVM richtlijnen en is daardoor het aantal deelnemers per activiteit beperkt, wees er dus snel bij. Daarnaast is het belangrijk om te melden dat er regelmatig wijzigingen zullen zijn in het aanbod, houd de website dus goed in de gaten! 
Heb je zelf een leuk idee voor een activiteit? Laat het ons weten door te mailen.

Nieuwe activiteiten

There are no upcoming events.

Marmeren

Ben je creatief en wil je graag iets moois maken? Geef je dan op voor Marmeren!
Marmeren is een eeuwenoude techniek waarmee, redelijk eenvoudig, schitterende kunstwerken gemaakt kunnen worden. Uiteraard neem je jouw kunstwerk mee naar huis. 

Datum: donderdag 08-10-2020 
Tijdstip: 14:30 – 16:00
Lokaal: 1.24

Geef je op via de onderstaande knop. Vergeet niet om je naam en je klas door te geven. 

aanmelden

Voetbal tegen docenten

Regelmatig dagen de leerlingen het docententeam uit voor een partijtje voetbal na schooltijd op de vrijdagmiddag, waarbij de meisjes inmiddels net zulke geduchte tegenstanders zijn als de jongens. En als de leerlingen geluk hebben, kan er met de docenten nog wel eens om een taart gewed worden wie er met de eer zullen gaan strijken: de jonkies of de veteranen.

Opgeven kan bij één van de gymdocenten.