Aanmelden2018-11-19T10:39:35+00:00

Aanmelding

Van maandag 4 maart t/m  vrijdag 15 maart 2019 kunnen nieuwe leerlingen voor de 1e brugklas van 2019-2020 aangemeld worden. U kunt daarvoor in de genoemde periode dagelijks van 15.00 tot 17.30 uur op school langskomen. Bij de aanmelding moet u de volgende papieren bij u hebben:

  • het adviesformulier van de basisschool met daarop het advies dat uw kind van de basisschool heeft gekregen, de code van het digitale leerlingdossier en de voorkeurslijst met de vo-scholen van uw keuze 
  • het ingevulde en ondertekende aanmeldingsformulier van het Krimpenerwaard College
  • een kopie van het identiteitsbewijs (voor- en achterzijde) van de leerling of een uittreksel uit de gemeentelijke basisadministratie (met vermelding van geboorteplaats en BSN).

Het aanmeldingsformulier kunt u via de link hieronder downloaden en met behulp van de computer invullen; vervolgens moet u het afdrukken en ondertekenen.  U kunt het formulier natuurlijk ook met de hand invullen. Tijdens ons Open huis op donderdag 24 januari 2019 zullen ook blanco formulieren verkrijgbaar zijn.

download het digitale aanmeldingsformulier

Wanneer een leerling van een andere middelbare school zich bij onze school aanmeldt, hebben wij behalve het aanmeldingsformulier ook een door de school van herkomst ingevuld overdrachtsformulier nodig, dat u hieronder kunt downloaden. Bij enkele onderdelen, die al vooraf ingevuld lijken, moet een keuze gemaakt worden. De keuzemogelijkheden worden bij klikken op het desbetreffende veld zichtbaar. De aanmelding van leerlingen voor de 2e en hogere klassen sluit op 1 april a.s.

download het vo-vo overdrachtsformulier